Föreläsningar

Kroppskännedom – Detta är en lugn interaktiv föreläsning, där du får tips om kroppens sätt att signalera att den behöver hjälp, göra olika övningar och samtidigt får kunskap om varför övningarna är bra för dig och din kropp.

Tillbaka till Livet – Energin försvinner, du kan inte röra på dig som tidigare p.g.a. stelhet i kroppen, din spegel visar fel person och du tycker att kroppen slutat lyssna på dig. Föreläsningen ”Tillbaka till Livet” handlar om vad som kan hända när vi slutar lyssna på vår kropp och tips om hur du tar dig tillbaka till livet genom att lyssna och kommunicera med din kropp. Jag tar avstamp i de erfarenheter jag samlat som terapeut, samt min egen kropps totala kollaps 2015 och de kunskaper som hjälpte mig tillbaka till livet.

Choklad för Livet – Choklad är syndigt gott, varierande, sensuellt och levande. Föreläsningen ”Choklad för Livet” är humoristisk, informativ och tankeväckande. Utifrån choklad tar jag avstamp och dyker in i livet självt, samt ger tips om hur choklad kan användas för att förhöja livet.

Föreläsningarna är 50 minuter. För mer information – skicka förfrågan till info@sirisoas.se med rubriken ”Föreläsning”.