Om Astrid

Mitt namn är Astrid Seter och det är jag som driver Siris Oas. Jag har en passion för att hjälpa människor, vars kropp brutit samman, att komma igång och uppleva livet igen.

Några principer

Min uppväxt med en bror som inte kunde kommunicera som vi, med tal, lärde mig att vara uppmärksam på annat än tal som kommunikationssätt. Det lärde mig också att det är bra att vi människor är olika och att vi alla är kuggar i vårt samhälle. Jag tror att vårt samhället skulle fungera bättre om vi såg till vad varje person kan tillföra och inte försöka få in alla i samma mall. Anpassa mallen till människorna istället för tvärtom. I mitt arbete jobbar jag utifrån devisen att varje människa är unik och att lära dig att lyssna på dig själv och din kropp, för att kunna balansera den på det sätt som den behöver. Det är ändå du som ska leva i den kropp du har och då är det bättre kunna kommunicera med den, så att du kan få den att må bättre.

Min kropps kollaps

AstridBilden är från 1 november 2015. För andra gången inom ett halvår låg jag på sjukhuset igen, bara för att jag vägrat lyssna på min kropps signaler.

Morfin och värktabletter var mina vänner, och jag testades flera gånger per dag, under 10 dagar. När jag kom hem var jag en spillra av mitt forna jag. Inga muskler, ingen energi, spegelbilden av mig undvek jag för att slippa gråta, de fortsatte testa mig för cancer, utan att hitta något, och jag ville helst somna och vakna upp när allt var över och kroppen mådde bra igen.

Början till ett nytt liv

Jag hade hjälp av Mai Vu, som är en fantastisk coach, och den grupp som hon också coachar. En-till-en coachning, gruppcoachning och hemuppgifter att se mig som jag var/är, gjorde att jag samlade ihop mig själv, begrep att jag hade kunskapen att få tillbaka min hälsa och börja leva igen.

Jag tog mina kunskaper och erfarenheter, som jag samlat på mig från åren som ombudsman, projektledare, administratör och kroppsterapeut, och satte upp min egen återkomst. Jag satte mål, hade motiverande samtal, följde upp om jag kom dit jag ville eller om jag skulle ändra min väg. Jag använde alla mina kunskaper om kroppen och omsatte det i handling. Min bakgrund inom kraniosakral terapi, aromaterapi, ChiBall, andningsträning och meditation, kom väl till pass. Det jag fick med mig var den praktiska kunskapen om mental förändring.

Idag lever jag livet och lyssnar på min kropp

AstridBilden är tagen den 18 september 2016. Det är svårt för mig att begripa att det inte ens är 1 år mellan bilderna. Med hjälp av mitt eget skräddarsydda program har jag lyckats få tillbaka viljan att uppleva varje dag i livet.

Intresserad av att jobba med mig

Om du har intresse av att jobba med mig, så slå en signal på 0768-100 511, maila till info@sirisoas.se eller boka på BokaDirekt. Du får ett en timmes samtal med mig en-till-en (så kallad Upptäcktsresa), där vi går igenom din situation och ser vilken lösning som kan passa dig.

Välkommen på besök eller att höra av dig!